Bediening Monstersche Sluis uitgesteld.

In navolging van het besluit bij de provincie Zuid Holland  en de Gemeente Maassluis, dat in verband met het Coronavirus vanaf 16 april 2020 de winterbedienings-tijden van bruggen en sluizen in ieder geval worden gehanteerd,  totdat de maatregelen van het kabinet worden afgeschaald. Dat betekent dat de zomerregeling komt te vervallen en het vaarseizoen wordt uitgesteld. Dit geldt dus ook voor de bediening van onze Monstersche Sluis en de bruggen.

De gemeente Maassluis heeft voorts bepaald dat tot nader order de Lijndraaiersbrug en Wagenbrug zolang het winterseizoen duurt, alleen na overleg en toestemming van de Havenmeester gedraaid mag worden. Deze winterregeling is uiteraard een gevolg van de Noodverordening COVID-19.

Zodra er meer bekend is en de maatregelen worden afgeschaald zullen we dit via de site bekend maken en hopen wij dat weer velen de weg naar en door de Sluis weten te vinden.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.