Onderhoudswerkzaamheden Lijndraaiersbrug

Nu de Furieade en het vaarseizoen voorbij zijn, kunnen van maandag 14 oktober tot zaterdag 2 november de noodzakelijke onderhoudswerkzaamheden plaatsvinden aan de Lijndraaiersbrug over de Noordvliet bij de P.C. Hooftlaan in Maassluis.
Van 14 oktober tot 2 november blijft op de brug één rijbaan open voor gemotoriseerd verkeer. Er staan verkeerslichten om het verkeer te regelen. Voor (brom)fietsers en voetgangers blijven de rijbanen open. Het vaarverkeer kan in deze periode de route langs de Lijndraaiersbrug niet gebruiken.
Volledige afsluitingen Tijdens de werkzaamheden is de P.C. Hooftlaan bij de Lijndraaiersbrug een aantal keer volledig afgesloten voor gemotoriseerd verkeer. Dit wordt vooraf ter plaatse aangekondigd en op de gemeentewebsite. Op deze momenten wordt een omleiding voor
het verkeer aangegeven.
Werkzaamheden De werkzaamheden zelf vinden plaats van maandag tot en met vrijdag tussen 7.00 en 16.30 uur. De hoofddraaipunten van het brugdek, dit zijn de scharnieren waardoor de
brug kan bewegen, worden tijdens de onderhoudswerkzaamheden vervangen.
Heeft u vragen over de werkzaamheden dan kunt u contact opnemen met de gemeente via telefoonnummer 14 010.

*bron Gemeente-Info Maassluis

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.