Vaarseizoen Monstersche Sluis open vanaf 15 mei

Het is gelukkig zover. Vanmiddag, dinsdag 12 mei is er regionaal overleg geweest en daar is besloten om het vaarseizoen per vrijdag 15 mei as. te openen. Dit houdt in dat de Monstersche Sluis, Wagenbrug en Lijndraaiersbrug weer bediend kunnen worden.

Vanaf 15 mei staan de vrijwillige sluiswachters weer klaar om bootjes door de Sluis en de bruggen te laten varen.  De openingstijden van de Sluis en de bruggen vind u op de pagina “openingstijden Sluis en bruggen”

Daarbij willen wij u als publiek wel vragen om de nodige regels in acht te nemen om te zorgen dat het coronavirus niet weer kan toeslaan en dat maatregelen moeten worden verscherpt.

Dus hou bij de sluis afstand en houd u aan de 1,5m regel. Blijf niet te lang staan kijken naar het schutten en volg eventuele aanwijzingen van de vrijwillige sluiswachters op.  We willen dat de sluiswachters veilig kunnen werken en voorkomen dat er teveel personen op en rond de sluis bij elkaar komen.

Wij hopen dat vanaf 15 mei weer vele bootjes de weg naar de sluis weten te vinden.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.