Lijndraaiersbrug gestremd!

De schok was groot toen de Lijndraaiersbrug op de PC Hooftlaan zaterdagmiddag 16 mei naar beneden kwam bij het sluiten van de brug. Gelukkig vielen er geen slachtoffers. De brug is voorlopig afgesloten voor auto- en vaarverkeer.

Burgemeester Edo Haan heeft na het incident contact gehad met onze vrijwillige sluiswachters die op dat moment de brug bedienden. ,,Gelukkig zijn er geen slachtoffers en hebben alle betrokkenen uitstekend gehandeld,´ aldus de burgemeester.

De verwachting is dat auto’s en openbaar vervoer in de loop van volgende week weer over de brug kunnen. Voor het vaarverkeer blijft de brug langer gesloten.

De doorvaart vanaf de Noordvliet naar de Monstersche Sluis is dus gestremd, De sluis is echter wel geopend en men kan vanaf de Haven door de sluis naar de Veerstraat. Doorvaart is echter niet mogelijk.

De sluis is geopend tijdens de reguliere openingstijden en de sluiswachters zijn telefonisch bereikbaar op 06-26112500

Wij hopen dat doorvaart bij de Lijndraaiersbrug spoedig weer mogelijk is.

Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.