WE ZIJN WEER OPEN !

De onderhoudsploeg heeft zijn werk gedaan. Kleine restauratiewerkzaamheden hebben plaatsgevonden en de vrijwillige sluis-brugwachters van de Monstersche sluis zijn er klaar voor om de sluis, gelegen in de historische binnenstad, van Maassluis weer te openen om de vaartuigen te schutten. Dit zal weer gebeuren op de traditionele handbediende manier zoals jaren is gebeurd. Een goed moment om eens een kijkje te komen nemen naar deze parel in Maassluis. Afgelopen weekend is het vaarseizoen gestart en de eerste bootjes hebben hun weg naar de sluis gevonden. Zoals inmiddels gewend is de sluis geopend op vrijdag, zaterdag en zondag en op verzoek op andere dagen. Ook is de sluis geopend op 27 april(Koningsdag), 18 mei(hemelvaartsdag) en 29 mei(2e pinksterdag). Zie de pagina openingstijden sluis en bruggen voor de exacte tijden. Tot ziens bij de sluis!
Sluisopening op 15 april 2023
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.