1e sluisopening in 2024 een feit!

Op vrijdag 2 februari vond de eerste opening in 2024 van de Sluis plaats. Op speciaal verzoek gingen de vrijwilligers aan de slag om een jacht van de vlietlanden naar passantenhaven te brengen. Door de eigenaar was bij de stichting het verzoek binnengekomen om buiten het seizoen toch de sluis te kunnen gebruiken. Dit was geen probleem. Afgelopen vrijdag rond het middaguur bij een goede waterstand kon de boot door de sluis worden gedirigeerd. En zoals gewoonlijk trok deze gebeurtenis weer veel bekijks. De sluis gaat officieel weer open na 15 april maar op verzoek kunt u voor die tijd ook van de sluis gebruik maken. Stuur een berichtje naar planning@monsterschesluis.nl en we gaan samen met u kijken naar de mogelijkheden en een geschikte datum en tijdstip.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.