EINDE VAARSEIZOEN, SLUIS BEPERKT OPEN OP AANVRAAG

Op 15 oktober jongstleden is het vaarseizoen afgesloten. Zo ook voor de Monstersche Sluis. Het bestuur en de vrijwilligers kunnen terugkijken op een geslaagd vaarseizoen, waarbij veel boten de weg naar de Monstersche Sluis hebben weten te vinden. De sluis is niet meer open op de reguliere openingstijden op vrijdag, zaterdag en zondag. Maar dat betekent niet dat de sluis op winterstand gaat en volledig gesloten is. De sluis is dit jaar nog geopend tijdens speciale evenementen en op aanvraag kan men in de periode tussen 15 oktober 2023 en 15 april 2024 de sluis passeren. Op speciaal verzoek en als de mogelijkheden het toestaan kan de sluis worden bediend. Een aanvraag graag ruim van tevoren(1 week) indienen via het mailadres: planning@monsterschesluis.nl Onze planners zullen dan de vrijwilligers zoeken om de sluis te bedienen en u van dienst te kunnen zijn.
Dit bericht is gepost in Nieuws. Bookmark de link.